Si të Fitojmë Para në Internet

Si të fitojmë para në Internet. A jeni duke kërkuar se si mund të fitoni para online. këtu më poshtë kam shkruar disa hapa të cilat duhet ti merrni nëse me të vërtetë dëshironi të fitoni para duke përdorur Internetin.
Sot ka shumë websajta që ofrojnë punë (journals) disa shërbime për të kryer që të fitosh para, por më në fund ata të mashtrojnë ose pagat janë shumë të ulëta. Si psh: netbox etj.
Se si me të vërtetë të fitojmë para, unë në hapat e mëposhtëm kam shkruar disa menyra kryesore se si te fitojme para.
(Nese Doni Nje Shembull Se si Do te Fitoni ne Internet. Ja Ketu Te Ky tekst qe po lexoni. Ka reklama ne anen e majt dhe te djatht me ngjyre te kaltert qe ju nese vetem klikoni te llogaria ime shkojne  rreth 20 deri ne 95 cent. -  Menyra me e thjeshte per te fituar).


Hapat:

  1. Ne internet ne mund te fitojme para ne shum menyra, si p.sh: Affiliate marketing: kur te shitet ndonje prodhim shkojne para te llogaria juaj. Email Marketing: e ngjajshme me affiliate marketing por ketu reklamat dergohen ne email adresa. 
  2. Website ose Blog. Sot ka shum kompani qe ofrojne mundesi te mira per te fituar duke shfrytezuar website: Google Adsense, Clicksor, Bidvertiser, ClickBank etj. 
  3. Disa prej ketyre kompanive paguajn kur nje vizitor ne faqen tuaj blen prodhimin qe ke reklamuar. kurse disa tjere vetem kur vizitoret e juaj klikojne ne reklamat e juaja. si p.sh. Google Adsense, Clicksor, Bidvertiser.
  4. Une ua kisha preferuar Google Adsense e cila eshte shum ferr ne fitimet qe i beni. 
  5. Per te fituar me google adsense pasi ta keni hapur nje website ose blog. ju duhet te regjistroheni ne google adsense dhe ti rregulloni pozitat ne te cilat do te jene reklamat. 
  6. (Per te hapur nje blog ju mund te shfrytezoni blogger.com - eshte shume e thjeshte per ta menaxhuar) 
  7. Aq me shume Vizitor, aq me shumë do te fitoni. Ne Google adsense parat mund ti merrni ne disa menyra me check, credit karte, wester union.
  8. Mos u Mashtroni te klikoni vet apo ti thoni shokeve apo familjes tuaj qe te klikoj ne reklamat e juaja sepse google do ta hetoj dhe menjeher do ta bllokon llogarin tuaj. 
  9. Ka shume persona qe punojne te vetem dhe fitojne rreth  $50,000 - $300,000 ne Muaj.